Vissza ide: Külföldi diákok Magyarországon >>

District 1911 - Maggie Gilman

Szia!

Cserediak votlam Magyarorszagon 2012-2013ben. En laktam Debrecen es Hajduszoboszlon. Amikor jottem Magyarorszagra, nem tudtam magyarul beszelni. Az elso csaladom nem nagyon beszeltek angolul es nekem kellet tanulni magyarul. Nagyon komolyan tanultam es hamar tudtam beszelni. Nagyon fontos volt tanulni magyarul mert aztan tudtam beszelni emberekkel. Jobban lettem az osztalytarsaimmal es a csaladjaimmal.

A Magyar emberek nagyon aranyosak! Egyszeruen csak akarnak beszelni veled es tanulni rolad. Az iskolamban mindenki segitett nekem amikor nem tudtam hova kellett menni, amikor nem ertettem valamit vagy amikor csak akartam beszelni! Baratkoztam nagyon sok emberrel es ezeket az emberekkel csinaltam sokmindent. Mentem barackokat szedni, sielni Austriaban, mentem es segitettem egy disznotorban, es lattam az orszagot!

Plusz, a Magyar etel nagyon jo! En hallottam hogy a Magyar kaja a legjobb es tenyleg az!! Az friss kenyer, a finom levesek, a sok hus, es a izletes edesseg voltak a kedvenceim!

A Magyar hagyomanyok nagyon erdekesek! A kedvenc dolgom volt a disznotor!

Nagyon megszerettem Magyarorszagot es mindenkit benne. Mar egyszer vissza mentem es most ebben az evben is menni fogok! Plusz most fogadom egy cserediak Magyarorszagrol es o lett a legjobb baratom! A fogado csaladjaim lett igazi csaladom es mar tervezunk hogy jonnek Americaba!

En nagyon orulok vagyok hogy kerultem Magyarorszagra es az evem utan, az eletem sokkal jobb volt!

Maggie Gilman